Glsm48 hayatt11 bu arada eğer sende bi enfeksiyon belirtisi hastalık yoksa bebekte sıkıntı olma ihtimali binde bir dedi . Profesörle görüştüm bende içim rahat etmedi . Sende rahat ol sorun olacak bi durum değil dedi doktor haftanın da çok önemi yok
hayatt11 Glsm48 ateşli hastalok gecirmedm ama dudgmda ucuk cıktı ve lenfim sisti agrısızdı ama birleym yoktu onun dısnda iyidim
Glsm48 hayatt11 evet profla görüştüm benimde içim rahat etmemişti onunla konuştuktan sonra rahatladım
Glsm48 hayatt11 bugün benden de avidite aldılar sonuç 3-4 gün sonra çıkıyormuş eee şimdi aviditede sorun olursa ne olacak? Sen doktora gittin mi sana ne dedi ? Bugün kanama geldi benden doktora gittim bişeyin yok dedi ama kan geliyor iğne verdiler 😢
hayatt11 Glsm48 yani sıan geciriyprsan sıkıntı demek avidite yüksek olması lazım ki bagısıklgın olsın demek
Glsm48 hayatt11 cmv igg değerimde bağışıklık var çıkmıştı da bakalım avidite de ne çıkacak . Şu an geçiriyorsam bebeğe etkisi kötü mü oluyor yani
anneolmakisteyenben77 Bende cmv IgM pozitifti avidite baktılar negatif çıktı yani yeni geçiriyordum çok doktorla görüştüm hepsi aldırın sakat olur engelli olur dediler aldırmak zorunda kaldım 😔