Aysgl20 Merhabalar yeni hamileyim henüz doktora gitmedim ama tahminime göre 5 haftalık Çiğli eğitim araştırmaya gitmek istiyorum ama doktorlarla ilgili bir bilgim yok bana önerebileceğiniz iyi doktorlar kimler kadın doğum 🙏🏻🌷🥰
Esila_m Aysgl20 Merhabalar bende çiğli eğitim ve araştırmaya gidiyorum hamileliğim boyunca GİZEM KOCAOĞLU na gittim çok iyi ve güler yüzlü doktorum şu an 36+1 GİZEM hanımla devam sizede tavsiye ederim😊
emirmom Aysgl20 ilk gebelikte ırmak atci doğdu ya gidiyordum memnundum aslında iyi güler yüzlü bir doktordu Bu gebeliğim de henüz gitmedim ama tavsiye üzerine Havva Gül Ohan dan randevu aldım bakalim
Parlalina Aysgl20 kesinlikle behiye seda hurşitoğlu derim. Bütün doktorlar ekip çok iyi ilgili ama seda hocamın yeri bambaşka nasipse 18 gün sonra doğumumu o yapıcak. Doktordan daha fazlası🙏🏼💖
Mamacitaa95 Alparslaninanneesii odalarını biliyorum zaten yakınlarımdan doğum yapanlar çok oldu doğum şekli için bir aksilik yoksa önce normal devlet hastanesi olduğu için öyle biliyorum ben
Busranur_mnts Aysgl20 hayırlı olsun canım ben de 5+4üm ağrıların var mı benim cuma tek seferlik kanamam oldu progestan aldım dün de lekem vardı bugün bişey yok gibi kasığımda doluluk hissi arada gelen batma ve acıyo gibi ağrılar oluyo