Ahsenaysun 10 11 haftada olan hamisler nasıl gidiyor benim göğüslerde ara ara sızlama az azda kasık ağrısı vuruyor sizde durumlar nasıl ☺️
Leontiine Ahsenaysun mide bulantısı istifra devam ediyor 10+6 yız bizde. Kasık ağrım bir öğrenmeden önce olmuştu şimdi de 10. Haftada hafif batmalı kasık ağrısı başladı ama nadir oluyor
Ozgemlym Ahsenaysun 11+4 öğürme hissi devam kasık agrısı yorulunca devam ve göğüs sızlaması devam hatta bazen ciddi acılı ☺️
Ahsenaysun Kukoss korkma canım bişi olmaz benimde mide bulantım kesildiğinde korkuyodum sonra burdayım anne diyordu midem alt üst oluyodu 😂
Kukoss Ahsenaysun ahha benim bulantim hic olmadiii kasik agrisi oldu hep gogus acisi mesela bide okadar 😂😂
Ahsenaysun Ozgemlym Ozgemlym aynı şeyleri yaşıyoruz ☺️bulantı yok sanırım sizde yoksa bunlar hiç bişi 😂
Ozgemlym Ahsenaysun kızımda 9 ay kustum bunda da var ama ben tüp mideliyim ve şubatta safra ameliyatı olmuştum çıkaracak hiç bişey olmayınca kusamıyorum😊
Kukoss Ahsenaysun evet ya herkes sasiriyo annem doguma kadar kusmus benimde migdem hassastir normalde ama sansliyim bu konuda:))