Öncelikle biraz emin olup burada paylaşmak istedim🥰
Pcosum klomen kullandım postlarımı takip edenler bilir 3. Klomenim 2 haziranda ultrasonda çatlamada görüldü. Ondan 2 gün öncesinden şeffaf akıntım başlamıştı hissetmiştim zaten. 🤭 6 haziran gibi hafif belirtiler hissetmeye başladım anladım farklı olduğunu kasıkta hafif ağrılar batma gibi his bel ağrısı tetikte bekledim. 8 haziran gibi göğüs hassasiyeti başladı. 9 haziran çatlamanın 7. Günü test yaptım negatifti. Kasığımda acıyor gibi ağrılar oluyordu biraz endişelendim eğilince ayakta durunca artıyordu. 10 haziranda 8. Gün awox testte 4 5 dkda çıkan silik çizgi gördüm. 11 haziranda çok az farkla koyuluk belli oldu kan verdim. 9. Günde beta 25 çıktı 😍 (4+0). 13 haziranda beta 92ye yükselmişti tabi sağlıkocağına verdiğim için geç çıktı bugün de test yaptım ama çok koyulaşma olmamış gibi geldi bana bilmiyorum yine kan veririm büyük ihtimalle belirtilerim hala devam ediyo 20 haziran cuma da kontrole gidicem 5+2 olacak keseyi görürüm inşallah

Bunlar da testlerimin resimleri 🤗🤭 son 2 günde koyulaşma net değil gibi emin olamadım öncesinde de bi düşüğüm olduğu için tedirginim
Forumda konuştuğumuz çok kişi var hepsini etiketleyemiyorum yoksa liste uzar gider 😆