miniminibebek Kızlar hava cayır cayır yanıyor ama benım ayaklarım üşüyor ısınamıyorum üzerimde 3 kat battaniye var bi tanesi kadife kışlık üstelik bana mısın demiyor ayağımda çorapta var ama yine de nafile neden böyle bilen var mı ?
defnevedoruk miniminibebek hasta olmuş olabilir misiniz ya da kan değerleriniz düşmüş olabilir mi? 37+2yim sıcaktan nefes alamıyorum çünkü
anneoluyorumm13 miniminibebek bence acile gidip bir danışın normal değil çünkü 34+0ım ben kan ter içinde kalıyorum bu sıcakta üşümenin kesin bir sebebi olmalı
miniminibebek defnevedoruk geçen hasta kan değerlerim gayet güzeldi yok hasta da değilim :(niye bu kadar üşüdüğümü anlamadım doğum mu yaklaşıyor diye korkuyorum erken doğum riskim var çünkü
miniminibebek deniz_95 yani sancılarım ve kasılmalarım var ama 28. Haftadan beri yaşıyorum bunları zaten extra olan bi ağrım yok
deniz_95 miniminibebek yok mesela benim crp em yükselince üşürüm vücudum ağırır. Grip gibi ama burnum vs akmaz ondan dolayı söyledim. Yine de doktora görünmenizde fayda var tabii.
miniminibebek deniz_95 belki de yükselmiştir geçen haftadan bu yana bilmiyorum :( geçti şimdi daha iyi ama tekrarlarsa Dr a gideyim