Mhtpbkrc 3_bebelianne bende öyle konuşuyorum bebeğimle ona da moral olsun diye 🥰 inşallah bizde zamanında kucağımıza alırız sorunsuz kolaylıkla😇
Srfblt Mhtpbkrc öyle olsun zaten sıkmayın canınızı 😇🥰 sonra kendiniz neyi nası istiyorsanız öyle yaparsınız sizden ve bebeğiniz den önemli değil hiçbir şey, arabada filanda yatarak yolculuk yapma imkanınız varsa o şekilde gidin
biranneadayi1 Srfblt 28 de benim doktorum da çok güzel gidiyoruz demişti :) hemen insanın morali yerine geliyor, bence bizim gibi ilerleyen haftaları bekleyen serklajlı gebeler için moral de çok önemli kesinlikle 🌸
Srfblt biranneadayi1 kesinlikle çok önemli moral zaten hamilelikte değil sadece yaşanılan hastalıklarda bile çok önemli 🥰 ama insan böyle motive oluyor gerçekten bugünde bitti, bu haftada bitti diye diye doğum zamanı gelcek inşallah 🙏🏻🌸
tubatubaa Mybabyyyyy1 28 2 güne 29 olacam ilk gün 18 ölçüldü 23 te tanı konuldu şimdi 30 larda ölçüyorlar
Mybabyyyyy1 tubatubaa iyi ne güzel sevindim sizin adınıza inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza aldığımız günleri de yazarız