nevanur_srt Kkardelenn1 şimdi günü değiştirdim normal anestezi poliklinikten randevu aldım 13.45 e cemre hanıma da sabah 10.45 e aldım çıkar heralde değilmi o saate kadar
Kkardelenn1 nevanur_srt çıkar çıkar bence hoca ameliyatta olur da geç girersen muayeneye bilemem nst falan da var
Kkardelenn1 nevanur_srt büyük ihtimalle gün verir ben riskli gebeliktim bekleyemezdık pazartesi gittim perşembeye gün verdi 37 de oldu doğum ama normalde bir sıkıntı yoksa sezeryanları 39 da yapıyorum demişti bana
nevanur_srt Kkardelenn1 çok teşekkür ederim ya kaç gündür bilgi almaya çalışıyorum hastaneyi arıyorum bulamıyorum çok sağolun ☺️
nevanur_srt Kkardelenn1 son bir sorum daha var kaç gün kaldınız acaba hastanede gün belli olunca mı oda tutabiliyoruz ☺️
Kkardelenn1 nevanur_srt iki gece kalınıyor ben kendi isteğimle tek gece kalıp çıktım gaz çıkarma vs olunca da doktorum onay verdi evet günüm belli olunca servise çıkıp yer ayırttım
Eri nevanur_srt vallahi görmedim canım mesajı görsem hemen alırdım artık gittim hormon verdim bakalım yarın yumurta takibine gideceğim eğer bununla ilerleyemezsem azize cemreye sıra alırım
Eri nevanur_srt aa gerçi canım sen 28 ine demşşşin ben ozaman reglm geçiyor adetli hormon vermem lazımdı