G_h1 Kızlar merhaba bebeginizin kalp atışını ne zaman duydunuz uygulamaya göre 4+2 haftalık hamileyim
Celestial G_h1 6+4 kalp atışını gördük ama küçük olduğu için doktorumuzun önerisiyle dinlememeyi tercih ettik. 9+0da kontrol vardı o zaman dinledik riske atmamak adına
Ley99 Fatmadmr37 bende o şekilde duydum ama eşim çok hafif duymuş ben duyamadım bile ekranda dw çizgiler minik minikti karın ultrasınu doktorum normal dedi sizde nasıl oldu ses belirgin mi
Kukoss 6 da gordum doktorum cok kucuk bozmayalim 8. Hafta dinleyelim demisti ekranda atisi gorundugu icin streste yapmamistim :)
Celestial Ley99 çizgileri dinlemediğimiz sürece göremiyoruz sanırım. Biz sadece vucudundaki hareketini görmüştük bu yüzden o haftalarda nasıl oluyor bilmiyorum
Ley99 G_h1 7. Hafta da Ekranda çizgileri gördük dün büyük bir ses gelmedi normalde böyle oluyormuş zaten karın ultrasonu bebek kendi 8mm zaten daha
Ley99 Denizj yüksek sesle mi duydunuz yoksa sadece ekranda görüntü çok hafif mi benim ekranda minik minik çizgiler ve çok hafif dışarıya çok az ses gelmiş ben duymadım bile eşim duydu
Denizj Ley99 yüksek sesle duymuştuk. Kullanılan cihaza göre değişir bu durum. Sizlik bi durum değil gittiniz doktorun cihazıyla alakalı bişey endişe etmeyin
buseay26 G_h1 keseyi 5. Haftada gördük kalp atışını 7. Haftada duyduk o da devlet Hastanesi’nde duyamadilar özel bir klinikte duyduk