Kudenova Erkeğin doğası falan diyerek normalleşme yumuşatma gibi durum olmasın, lütfen. Size hak veriyorum ama boşan diyemem bir anlık hatalardan dolayı evlilikler bitiyor ama içinizde bu sorunu halletmeye çalışın, pişman olmuş özür dilemiş bazıları pişkin pişkin hala devam ederdi. Bu aklınızda hep şüphe kalacak, bunu maalesef dediğiniz halde anlatamazsınız karşınızdakine sizi anlıyorum. Umarım eşinize karşı güveniniz tekrar yerine gelir, sorunlarınız hallolur.
Ben bu durumu normal bulmuyorum. Evli bir insan, cinsel hayatı düzenliyse boyle şeylere bakmaz ve bence bakmamalı, herkesin düşünce yapısı farklı ama bana göre bu bir aldatmadır illa dokunmak birlikte olmak gerekmiyor. Ayrıca hamilelik ve hamilelik döneminden sonra insan biraz frenler kafasını dağıtır durmadan düşünmez ha yapacaksan eşini hayal et tutupta video izleyip zevke gelme poposu yemeyen nefsi yetmeyen insan bunu yapar. Sonuçta senin eşin şimdilik seninle ilgilenemiyor bende anlayim onu boyle yapmayim der. Ben ne sevgililik döneminde nede evlilikte şuanlık böyle bir şey görmedim 6 yıldır birlikteyiz, görürsem benim için tamamiyle biter ya valla içim almaz düşünüyorum da yok yani kendisine de en başında konuştum. Aklınıza gelecek tüm dokümanları kontrol ettim, yoktu.
Bunu kadın yapsa, eşi napar acaba çok merak ediyorum. Bana normal gelmiyor, evlilikte bunu normalleştirmeyelim.
Sizde eşinizi süründürün, bunların olacağını biliyordu hamilelik döneminde yani bana saçma ve sapkın düşünce geliyor.
İçinizi, kendinizi rahat tutun. Allah yardımcın olsun, kontrol edersiniz bir daha yapmaz inşAllah. Şimdilik kendinize ve bebeğinizle ilgilenin kafanız dağılır💖🙏🏻