Ela009 Kızlar ben en son 21 mayısta adet olmustum adetlerim düzensiz benim. 3 gün önce test yaptım attım buraua silik çıktı ondan sonraki gün bidaha yaptım yine aynı silik çıktı şimdi ikisini de atayım buraya çok korkuyorum yarın test yapacağım varsa eğer koyulaşma olmustur muhakkak yoksa da awox 2 test de mi kuruma verecek ya suya tuttum hala olduğu gibi duruyorlar kaç gün oldu başına böyle bişey gelen var mı çok tedirgin oluyorum yarın çıkarsa direkt kan vereceğim
Merve8155 Ela009 awox kuruma yapmiyordu.bende bundan daha silik ile ogrendim hatta hic gorunmuyodu fotoda hayirli olsun
Ela009 Slmcnmyeniben 2 kişi atmıstı kuruma verdi diye çok tedirgin oldum ya heveslenmek de istemiyorum açıkçası yarın eczane test getirecek yarın yapayım eğer çıkarsa direkt kan vermeye koşacağım
[silindi] Awoxta kuruma çizgisine hiç denk gelmedim. İnşallah sizde gelmemişsinizdir. En iyisi kan vermek kesin sonuç için hakkınızda hayırlısı olsun inşallah vardır 🌸
Ela009 [silindi] yaa öyle mi diyorsunuz ben yarın bidaha yapayım çıkarsa hemen kan vermeye gideyim dedim
[silindi] Ben de dğn awox testle potif gördüm kanamam geldi adet oldum sandım hcg 253 kekelnme var ..
[silindi] Ela009 teşekkür ederim ama sevinemedim durumum belirsiz şu an erken düşük mü kşmyasal mı yarın tekrar kan vercem betaya bakacak doktor