Smye Evet kontrolden geliyorum kızlar bi kaç gündür vajinaya iğne batma hissini konuşuyorduk o şekilde olanlar Doğum sancısıymıs acılmayı o sağlıyormuş aslında 37+4 üz ama oğlum 39 haftalık olduğu için Cuma yatısımı yapcak kemik yapım da önden darmıs arkayı kullanarak gelirse sorun yok dedi sezeryan yada normal dogum olacağına 3-4 cm acılmadan sonra karar verecekmiş nat de çok güzel sancılarım çıktı sizde durumlar ne
BerilGzl Smye ben de 38. Haftayı bugün bitiriyorum bebiş hareketli hala gelmeye niyeti yok gibi sancım ağrım yok ama dediginiz gibi aşağıya batmalar var. Bir de çatı ağrısı. Yoğun beyaz akıntım da var onun sebebini bilmiyorum, doğurmak istiyorum artık 😫
Masal03 Smye canım benimde 38+4 de o vajinaya iğne batması gelip gelip gidiyomuydu yoksa süreklimi hissediyodun ? İki gündür bendede var ama yatıp kalkarken hissediyorum başkada yok 🙄
Ceylanarc Smye 39 hafta olduk yarın gidicem bende bende de aynı batma var bakalım ne dicek doktor sanci yoktu geçen hafta ama
Pars Smye vajinaya igne batma dediginiz kasiklara ve bacak arasina boyle bicak saplanir gibi aci mi? Ben 2 gecedir yuruyemiyorum resmen acidan her adimda bir sey saplaniyor sanki.. ama gunduzleri hic bir sey yok..
Smye BerilGzl aynı haldeydim işte beyaz akıntı Nisa’nda olabilirmiş benim önceki muaynemde 1 cm açılma da vardı ama iğne batma hissi rahmi acıyormuş rabbim yardımcımız olsun
Leyna BerilGzl Akıntı bendede fazlalaştı ben söylemedem dr um sordu bugün yogun sumuksu akıntın var mı diye evet dedim iyi süper dedi. Sanırım doğum belirtilerinden biri
Naneliseker Bizde 38+2 olduk. Cumartesi ntsde sancim hic cikmadi bebek hareketli alttan baskida var bugun alt karnim acidi sanki tuvaletimi uzun sure tutmusum gibi hafif hafif adet sancisi gibide hissettim. Bakalim bu cumartesi randevumuz var ne yapiyormus minik kus😍 bir yandan heycanliyim bir yandan endiseli😐
Smye Naneliseker senden önce Doğum yaparım o zaman ben 😍 Cuma gitcem tekrar çünkü Cuma’ya kadar gelmezse yatış 😍
Smye Masal03 gelip gidiyor saniyelik uzun sürse kafayı yerim dedim doktoruma Doğumda uzun sürecek işte dedi
Masal03 Smye teşekkür ederim canım ya o zamn benimde açılmam başladı sanırım gerçi çatı darlığından sezeryan olucam ama ağrı dediğin gibi zor oluyo 😩 allah hepimizi biran önce kurtarsın 🙏🏽
Smye Bana en çok koyan kemiğim basıkmıs ya bebeğe göre 4 cm açılmaya kadar zaten çok acı çekicim ordan sezeryana dönerse
Alminakaanucaak 38+3 nst icin hastaneye gittim bugun sabah ve doktorumun hastaneyi biraktigini ogrendim hastanede baska doktor olmadigini ogrendim ve stresten o saaten itibaren artan sancim bugun doguma sebebiyet vermese bari diyorum 😭 sinirden hala kelimeleri bir araya getiremiyorum resmen
Smye Alminakaanucaak son dk kötü olmuş canım bende 34 de doktorumu bırakıp başka doktora gectim dağlım personeliyim bana doktorum yetersiz geldi iyi ki diyorum senin ki de öyle belki daha hayırlıdır
Enesim Alminakaanucaak çok kötü bir durummuş gerçekten ama sizin için hayırlı olan buymuş demekki böyle rahatlatın kendinizi en azından
Masal03 Smye çarşamba son kontrolüm var 38+4 bugün plesantam kireçlenmiş bebeğim pek kilo almıyo son bi aydır malesf ki ciğeri gelişsin die bekledik 2.970 gramdı perşmbe veya cuma yatışım olucak 🙏🏽
Smye Masal03 37 +4 aslında benim ama 39 görünüyor ondan cumayı son gün belirledi beni. Oglus bi haftada 400 gram almıstı ama bu hafta almamış 150 gram sadece 3450 olmuş