Kizlar ben artik kafayi siyircm kac aydir 24+4 haftaligim bu arada her kahvaltidan sonra gegiremiyorum once onu belirtm yemegi yiyorum cokta yemiyorum birden agirlasiyorum boyle icim yorgun gibi carpintimi diim ne diim kalbimi bogazimda fln hissetmiyorum aka icim yorgun gibi oluyor elimi kalbime koyamiyorum hani hizlimi degilmi bakim die korkuom panik atagim var ve boyle oldukdan 5.10 dk sonra gaz sancim baslio hemen buyuk tuvaletim geliyorum yaptiktan sonra dahada halsizlesiom mecbur uzaniyorum kansizligim flnda var panik atakta var e haliyle bole olunca aksmaa kdr kendimi dinliyorum kalbim delik yok suram soyle olcem bitecem butun gun ole icimi yorgun hissediyorum napacagimi sasirdim boyle olan varmi bilgisi olan varmi hayir doktora sor onuda soramiok bej kalbe tansiyona ona buna yonlendirir die cok korkuyorum biseyim yoksada orda panikten hepsi cikar napacam nasil dogurcm bilmiyorum ha bide bende roflu fln vardi stres yapinca boyle nefesimi fln kesiodu sertlesiodu simdi hergunum stres sinir olunca midem sertlesmis bole gobekten mideden gelen bir yorgunluk nefesim kesilio mide yapio olabilirmi yoksa kalpmi anlamadim