tahamommy Kızlar biberon çok gerekli mi? Alsam iyi bir marka almak istiyorum ama kullanmaya gerek kalmazsa yazık olur gibime geliyor, emen çocuk biberon illa ki kullanır mı? Su için ilerde almayı düşünüyorum
Minik1Civciv tahamommy sağım yaptığım sütlerimi biberon ile verdim. Lansinoh aldım ben ikili olandan meme reddi yapmadı.
Minik1Civciv tahamommy dışarı da rahat oluyor. Biberon ile vermek emzirmek içim her zaman uygun ortamda olamıyorsun.
eceeelmn tahamommy meme reddi olmaması için kaşık biberon aldım sık kullandım kullanıyorum bebek hüphüp içiyor emmediği için asla meme reddi yapmıyor ilk etapta sizde kaşık biberon alın bence eğer hiç sizi emmeyecekse alırsınız diğerlerinden avent almıştım ben hiç kullanmadım boşuna almışım
Pembe_bulut tahamommy ben bi tane almıştım biberon ama inanın süt içirmek için hiç kullanmadım bebeğim hep emdi. Sağdıklarımı depolama amaçlı değil göğsümü rahatlatmak için sağıyordum döküyordum sonra 😅 ihtiyaç duyarsanız alın bence ucuz bişey değil sonuçta 🤐
tahamommy Minik1Civciv aklımda bulunsun, sağımı da dışarda mı yapıyorsunuz evde hazırlayıp mı koyuyorsunuz 😅 hiç bir fikrim yok kusura bakmayın
Minik1Civciv tahamommy hahahaha tabiki evde yapıyorum canım. İlk aylarda sütün çok oluyor. Ben sağıp buzluğa atıyordum çıkmaya yakın çözdürüp içiriyordum bebeğime dışarda.
tahamommy eceeelmn bende işte avent düşünüyodum fiyatıda var yani sonuçta, inşallah emer de emmezse de sonradan alırım artık
Zeyzeyy- tahamommy ben aldım ama hiç kullanmadım sağım yapmıyorum sadece emziriyorum sonradan da alabilirmişim dedim kendi kendime 🫠
tahamommy Zeyzeyy- sağma makinesi de mi almadınız peki bazıları gerekli görmüyor bende tereddütteyim, zaten bebek emdikçe süt çoğalır onun emeceği kadar geliyomuş
Herseydenbiktim tahamommy Bende sagma makinesi konusunda çok kararsiz kaldım bilmiyorum napacagimi ve bu sağım olayını hala anlamadim ya valla kafamı karıştırıyor kimisi saat ayır diyor kimisi ayırma koy diyor gece sagimi gündüz sağimi varmış 😂🤦🏻♀️
eceeelmn tahamommy bence alınmalı ilk günlerde süt gelmeye başladıktan sonra çok çok fazla doluyor göğüsler.bebek küçük olduğundan tam boşaltamıyor o sebepten ben göğüsler terbiye olana kadar sağma yaptım buzluğa koydum şuanda istesem de o kadar dolgun değil göğüslerim
Embu tahamommy awent aldim lansinohda süt pompası istiyorum kızımda çok pişman oldum almadığıma maddi açıdan da biraz sıkıntılı bir dönem deydim açıkçası ilk zamanlar şırıngayla da verilmesini önerdi bana ebeler bos memeyi de tutmazlar göğsünu tutturup yandan damla damla şırıngayla verirsen emerek sütün cogalir demişlerdi ama siz bilirsiniz yani doğamdan o zamanlar gelmeden öngöremiyoruz 😞
tahamommy Embu evet öngörülmüyor gerçekten, zaten masrafımız çok ya bide gereksiz masrafa girmek istemiyorum bi biberon kaç para 😅
Herseydenbiktim tahamommy Bende philips aldım yenidoğan biborunu icin küçük bakalim tutarsa devam ederim diye düşündüm şimdilik küçük yeter olmazsa hemen alırım 💖
Tubaaslnkzl tahamommy timmy tippe aldım bende kullanmak istemiyorum ama olurda lazım olursa diye bir tane küçüğünden aldım şu anda en kötü su için kullanırız bence sende bir tane al olurda ihtiyacın olursa o anda elinin altında bulunsun
tahamommy Tubaaslnkzl küçük su için istiyodum da ilerde alırım düye düşünmüştüm, öyle yapayım o zaman peki ağız kısmı yenidoğan için farklı olması gerekiyor mu
ErsBegAs tahamommy yani çocuğu olur da bir yere annene vs bırakmak durumunda kalırsın o ara sağıp verirsin cnm bence kesin 1 adet olmalı
tahamommy ErsBegAs 🧐 bu konuda da haklısın, o kadar uzun süre ayrı kalacağımı sanmıyorum da nolur nolmaz tabi