nurunuzgeldi Hastane çantası hazır değil eksikleri bitiremiyorum odası hazır değil geriliyorum 35 den sonra kafam rahat beklemek istiyorum ama 2 3 haftadan biter mi tamamen emin değilim siz neler yaptınız hazır mısınız
tahamommy nurunuzgeldi kocam sağolsun bizde hiç hazır değiliz acele etme diyip duruyor, 25. Haftadayım ama ben şimdiden gerildim 🥲
kimchikimdi nurunuzgeldi 26. Haftadayim büyük çoğunluk hazır değil ama hallederiz ya sıkıntı yaratmayın doğumdan sonrada alınır, kıyafet ve temel malzemer önemli hiiic koral bozma🎀
hamilegunlugum5 nurunuzgeldi doğurmadan 1 hafta önce geldi kızımın odası kızım doğdu yatağı yoktu daha içinde düşün 😅 odasının gala bebekken doğru dürüst resmi yok takma kafana eksik bitmiyor hiç
nurunuzgeldi tahamommy bence başla benim eşimde öyleydi bekle bekle dedi bem yine ufak almaya başlamıştım 28 den sonra daha çok alıyorum ama bitmiyor bir de ilk olunca ölçüp tartıp sorup alıyorsun o yüzden vakit kaybı oluyor
Pembe_bulut tahamommy bu kocalar hep böyle galiba daha erken daha erken diye diye doğurmaya az kala tamam edeceğiz galiba çantaları eksikleri.😅
Glprn4 tahamommy 32+5 iz bizde o kadar rahattı eşim kendim çalışsam alırdım şimdiye kadar çoktan eşim rahatlıktan almiyo bir şey sadece kıyafetlerini aldik bide emzik aldım ona ne gerek var buna ne gerek var demekten başka bisi bilmiyo🙁
nurunuzgeldi kimchikimdi kıyafeti dert etmiyorum zaten ben doğumda yeni doğanda lazım olacakalr için gerildim yatak yok daha gelcek kurulcak odası boyancak temizlencek yerleşicek dolapların içi yeniden yaptırılcak ohoo eşim gayet sakin hiç keyfini bozmuyor ben almasam çoğunu alamzdı bile
nurunuzgeldi tahamommy biz yatağı yeni sipariş ettil demonte gelecek onu kurdurcaz daha dolap allahtan odada vardı
nurunuzgeldi tahamommy ben de öyle diyordum ıvır zıvırı çok yok deterjanıydı şampuanı bakım seti bornozu küveti bir sürü şey var sadece kıyafetle bitmiyor
tahamommy Pembe_bulut he valla ya diyorum ben dolabını dizmek istiyorum ağırlaşınca kim yapcak diyorum ben yaparım diyor heveste bırakmıyolar insanda 🐣
tahamommy nurunuzgeldi bende farkındayım da o öyle dedikçe ben mi acele ediyorum diyorum 🥲 manipüle ediyor beni 😅
nurunuzgeldi tahamommy yok ya ancak her hafta bir iki bişeyini alın sıkışmazsınız zaten 35 den sonra artık çok ağırlaşıyor insan ne hazırlığı yapacak bak ben başladım bitiremedim daha
kitappkurduo nurunuzgeldi birebir aynı durumu yaşıyoruz. Daha ev boyanacak odası alinacak temizlik vs derken bir sürü iş var anlatıyorum bak dolabı olmadan kıyafetleri yıkayıp koyamam diye ama eşim çok uzun bir zaman var zannediyor. Agirlasinca bana daha zor olacak 30 haftaligim bende
tahamommy nurunuzgeldi doğru diyosun ufak tefek şeyleri sipariş veriyorum bende büyük şeyler için paşamızın keyfini bekliyoruz
nurunuzgeldi tahamommy erkekler bence olayın ciddiyetini daha kavrayamıyor yeni bi canlı gelecek eve farkına varana kadar o çocuk doğar 😂😂
Vatdifak Haftadayim. Bizde de durumlar tam tersi. Ben çok rahatım, eşim her şey hazır olsun istiyor. Dün bebek arabası ve puset aldık sonunda. Bebek odalarını araştırdık. Kafamızda bir şeyler oluşmaya başladı. Her şeyi internetten sipariş veriyorum zaten. 24 haftaligim ama dün gezerken çok yoruldum. 30. Haftaya kadar her şeyi tamamlamayi düşünüyorum