Merhaba en son doktor kontrolünde tansiyonum 14/9 çıkmıştı doktorum da bir hafta boyunca ölçüp not almamı ona göre ilaca başlatacağını söylemişti cuma gecesi ensemde ağrı ve mide bulantımdan dolayı tansiyonumu ölçtüm 15/8 çıktı ve hemen acile gittik acilde 16/9lara kadar çıktı nstye bağlandım hafif sancılarım da vardı gözümde en son sinekler uçuşuyordu ilaç verdiler kademeli olarak düştü ama gözünde şimşek çakması olursa direkt sezeryana alırız dediler yatış vereceklerdi ben de tansiyonum 12/8e düşünce yatışı kabul etmedim kendi doktoruma gitmek için sabahına doktoruma gittim o da alfamet verdi gözlem altında tuttular 4 saat falan o sırada tansiyonum yine 14/9 civarında olduğu için dilaltı hapı verildi ne olur ne olmaz diye de bir doz ciğer geliştirici yapıldı tansiyonum düşmezse o da sezeryan dedi ama çok şükür 13/8 falan oldu evde tansiyon takibi yapmam şartıyla çıkmama izin verdi doktorum yarın kontrole gidicem yine ayrıca ikinci doz ciğer geliştiriciyi vuracaklar tansiyondan böyle bir problem yaşayan var mı ben 36+5teyim bebeğimin kafası şu an 40 haftalık olmuş genetik olduğunu söyledi doktorum ama büyük olduğu için normal doğum düşünmüyoruz zaten ama sizce gidişat nasıl olur tecrübesi olan varsa paylaşabilir misiniz