Meryem-7927 Kızlar 8 haftalik hamileyim akşamdan beri kanamam var birden oldu ikinci gebeliğim böyle durum yaşayan varmi kanama oldu aksamadan beri hastanede yatıyorum böyle durum yaşayan varmı
erikarpuz Meryem-7927 bende 7. haftada başladı 3 kere ağır kanama atağı yaşadım 12. haftama kadar kanamayla uğraştım 12. haftamda tamamen bitti ilaçlarını kullanmaya devam et hep yat sıcak duş alma kan sulandıran şeyler tüketme sağlıklıysa zaten seninle olur zaten
yabna bende de oldu cuma günü ama az bi şekilde progestan vardı önceden doktor vermiştide bırakabilirsin demişti bende ona başladım tekrardan azaldı hemen
Meryem-7927 yabna benimki çok oldu ve doktor hala gelmedi pazar günüymüş güya sadece hemşireler gördü bebek ne durumda bilgimde yok
erikarpuz Meryem-7927 korkmana gerek yok müşahade altında olman önemki yarın doktor ultrasonla bakar zaten kalp atışı varsa gelişiyorsa iyidir
Meryem-7927 Meryem-7927 kesenin etrafında kanama varmış progestoron başlattı sabah akşam kendimi yormayackmisim iş yapmayacaksınız böyle olup sonra ne zaman rahatladınız