Mariam2 Selim_Alparslan benim uyumak saati yada boş zamandan uyurum yada kave keyif uyuaninca ev toplarım yemek
Mariam2 senem-yabaci herşeyi güzel olur canm ben ikinci oğlumda hiç bişey yapmadan doğdu kıyafetler bile yoktu
Herseydenbiktim Mariam2 Yorgun, ağrılı, bunalmış, uykulu, ay çok fenalardayım son 1 haftadır temizlik hariç hiçbir şekilde bir şey yapmadım canim sıkılıyor disari çıkmak istiyorum ama iki yürümeden sonra nefesim kesiliyor yoruluyorum😂😂
Ahsen21 Mariam2 Rabbim çocuğunuza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah yardımcı olduğun için çok teşekkürler canım🌸❤️
Mariam2 Herseydenbiktim benim eşim de ayine ama evde varia ev bile boyadım her gün iş yaptım da dışarda yürümeyi sevmezdim çok yorulurdum
Deleted33000 Selim_Alparslan evet canım çocuklar olunca mecbur kalkiliyor benimde 13 ve 10 yaşında iki çocuk var eşim erken işe gider 7bucukta uyanmak zorundayim
Deleted33000 Mariam2 her hafta gidiyorum doktora canım bu hafta perşembe gideceğim bı sorun olmazsa bende bir an önce doğurmak istiyorum açıkçası
miniminibebek Mariam2 hamile değilseniz hayat daha kolay 😂diye bi yazı okumuştum sizinde zordur eminim