Mrvmrv78 Kızlar tam anlamıyla kaçıncı hafta da hareketlerini hissettiniz ben 18+3 oldum ama hala bişey hissetmiyorum canım sıkılıyor 🥲
Miniginannesiiii1111 Mrvmrv78 ilk gebelikte 22 haftaya kadar yolu var bence 19 veya 20 de hissedersin
Deletedmom_808 Mrvmrv78 canım benim 3.gebeliğim 17+5 bende hala hissetmiyorum merak ediyorum acaba iyimi diye
3_bebelianne Mrvmrv78 ilk gebelikmi çok normal 22 e kadar yolu varki bak 25hafta yazan dahi olmuş benim en geç 20de hissettim
Katya1 Mrvmrv78 20 haftalık olduk bende hissetmiyorum hala ama normalmiş sordum doktoruma 25e kadar yolu var 🤷♀️
Miniginannesiiii1111 Mrvmrv78 ilk oğlumda 19. Haftada hissetmiştim bence sizde o haftalarda baslarsiniz
Mrvmrv78 Deletedmom_808 aynı bende öyleyim ultrasona girince rahatlıyorum 🙂 keşke hep hissetsem de iyi olduğunu bilsem diyorum ara da çok nadir bi kalp atımı gibi bişey oluyor ama bağırsak hareketi mi tam anlayamıyorum
Mavro İlk gebeligim tam hareketlerini 25 haftada hissettim onun da nedeni plasentanın önde olmasından dolayıymış
3_bebelianne Mrvmrv78 hissedersiniz yakın zamanda ultrason falan karından bakılıyor değil mi bazen vajinal ultrason olanlarda kilosu fazla olanlarda falan yağdan dolayı anne geç hissediyor
Ehjfjsjs Mrvmrv78 ikinci gebelik 18+2 oldum hala tamamen hissedemedim çok nadir 2-3 günde hissettiriyor ama net degil
Nur_slmn Mrvmrv78 Mrvmrv78 bugün tam 19 hafta oldu ve 5 dk önce net bir şekilde hissettim elimi koyduğumda 2-3 kere elime vurdu daha önceden belli belirsiz bir şeyler hissediyordum ama emin olamıyordum az önce çok net hissettim
Ahsenmira Mrvmrv78 merak etme acelede etme sonrasında uyutmuyorlar çünkü (33. Hafta)🤭 😂 18. Haftada hissettim 19 da eşimde hissetti ama genelde 20-22 de hissediliyormuş doktorum zayıf olduğun için demişti