Celestial [silindi] lekelenmeniz durdu mu bidaha beta verdiniz mi? Merak ediyorum da durumunuzu ondan sorup duruyorum 😂 haber verin bana ☺️
[silindi] Celestial teşekkür ederim ☺️ beta vermiştim artış görmüştük lekenme bir hafta oldu sonra günde bir kez lekemsi bi şey oldu progestan kullanıyorum salı günü kontrol var hem hemen gitmek istiyorum hem de endişeleniyorum gitmeye korkuyorum
Celestial [silindi] allah iyi sonuçlarla karşılaştırsın çok yoğun bi kanamanız olmadıysa her şey iyidir içinizi ferah tutun
Celestial [silindi] canım hiç sıkma canını herşeyin hayırlısı ne diceğimi de bilemedim pek bildiğim bi konu da değil 🥺
Siyahbeyaz_ Cicek_ lekelenmem nasıldı kuzum az mı çok mu veya regl gibi mi? Test yapıyorum silik çizgi ama regl oluyorum
Cicek_ Siyahbeyaz_ azar azardı sadece sabah veya akşam geliyordu mesela. Battan 3 gün önce öğrendim. Bu testte yok gibi ama reglini bekle en iyisi
[silindi] Cicek_ sağlıkla kavuşun inşallah sevinç yaşayamadım henğz lekelenme bitti bugğn kese düzensiz dedi doktor
Cicek_ [silindi] Amin inşAllah. Senin de sağlıklı ilerler inşAllah dinlen bol bol. Allah yardımcın olsun 💕
Cicek_ Siyahbeyaz_ benim lekelenmeden sonra hemen reglim başlardı bu sefer başlamadı ben ondan süphelenmiştim. Bu ay olmadıysa en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşAllah sana da.💖