crazyymom Selim_Alparslan ben en çok saçma post açıp millete saldıran bikac tip var asıl onları merak ediyorum hshah
3_bebelianne crazyymom hahaha tarif verelim 😂😅 kiminde foto var ama sanırım gerçek fotoları değil benide merak ediyormusun🙈
tatlibebegim_ crazyymom ben tam nokta atışı güzel bilgiler açıklayıcı şekilde anlatışları yazımına dikkat edenleri nokta virgül gibi yazanı olanları çok merak ediyorum 😂
Alya05 crazyymom günaydın bende bazılarını merek ediyorum Bazıları dediklerim böyle çok ukala gıcık konuşanları acaba kendi hayatlarında nasıllar diye
YavruKurtveAnnesi crazyymom geçen birine yorum yapmışım bana diyor kii ben seni engellemiştim. Ama asla hatırlamıyorum 😁😁😁
crazyymom YavruKurtveAnnesi bende önceden kimseyi aklımda tutamıyordum isimlerini bilmiyorum ama şimdi özellikle isimlerini aklıma mıh gibi çaktım hshhsshhs
crazyymom Ranni Ben en çok saçmalayanlari ederim. Biz burda 2 cümle yazdıkları zaman tahammül edemiyoruz, ailesi çevresi nasıl katlanıyor diye merak ediyorum doğrusu