Kbrazcan Merhaba kızlar burada toplanalım istedim benim 2 çocuğum var 1 kız 1 erkek sürpriz şekilde 3.yü öğrendim şuan 7+3 üm sat 24 Nisan henüz doktora gitmedim 30 unda gideceğim sizlerde durum ne?
momtobe__ Kbrazcan ben de 7+4teyim ikinci gebeliğim ilkini maalesef kaybettim. benim de 30unda randevum var. önceki gebeliğimde kalbinin durduğunu 9 haftalıkken öğrenmiştim o haftalara yaklastıkca icimi korku sarıyor ama her şeyin hayırlısı
Masal2021 Kbrazcan bende 7+4 um keseyi beş haftalıkken gördüm Çarşamba günü bebek için gidecem 5. Gebeliğim 2 düşüğüm oldu 2 oğlum var şiddetli bel ağrım var
Kbrazcan momtobe__ hayırlısı olsun canım ben ilk bebeğimi 30 haftalık kaybettim 🥹 sonra 2 çocuğum daha oldu bu dört oluyor verende alanda Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı ilerler gebeliğin bende ayın 30 unu bekleyeceğim biraz daha büyüsün dedim
Kbrazcan Masal2021 yaaa benim oğlumda bel ağrım çoktu kızım da kasık karın ağrısı şuan bunda da kaşık karın ağrısı var 🥰 bende ayın 30 un da doktora gideceğim daha ne kese ne kalp atışı için hiç gitmedim doktora kan verdim sadece beklenmedik sürpriz gebelik 🥲