Bgk123 Kızlar nasip olursa ağustosta doğum yapıcam. Burası aşırı sıcak oluyor hep klimalı odadayız. Ben ne giydircem ne almam lazım uzun kollu mu kısa kollu mu🥹
2cocuk2kopek Bgk123 ilk bir ay ince uzun kollu canım çünkü onlar anne karnında yüksek ısıda olduğu için dünya ya hemen adapte olamıyorlar 😌
Minikyavrum46 Bgk123 Kızım ağustos doğumlu sadece askılı tulum giyebildi. Şimdi hamileyim ağustosta doğum olacak yine sadece tulumla duracak. Ama uyuturken bacaklarının üstüne müslin örtü örtmüştüm
EsmanurTorun Bgk123 Ağustos ilk haftası inşallah benimki . ben genel olarak kısa kollu aldım 0-3ay ince uzun kollu zıbın da aldım 2-3 tane geceleri ne olur ne olmaz diye 💙 3-6ay zaten tüm kıyafetleri uzun olur havalar soğumuş oluyor
EsmanurTorun Kanye ben almadım daha ama almayı düşünüyorum bazıları tek kat müslin kumaş ya da ince eşarp tarzı şeylerle sararsın diyor bilemiyorum
Bgk123 Kanye ben kızımda kullandım hediye gelmişti pratik oluyor ama çabuk uzuyorlar uzun süreli kullanamadım bacaklar sığmadı🥹 bu sefer almadım belki bedenlidir tam bilmiyorum büyük beden alınabilir
Elaozkan Kanye müslin kundak aldım incecik ilk ay için altına askılı ince zıbın yeterli olacağını düşünüyorum