Zahide_Asmin çok üzüldüm gerçekten çok çok geçmiş olsun o kadar üzüldüm ki doktora sinir bile oldum belki şimdi beni eleştirecekler ama Türkiye’deki her doktora lütfen güvenme nefret ediyorum şöyle doktorlardan ben Türkiye’de maalesef 6 sene yaşadım ve ilk gebelikte düsük oldum acile gittim doktor baktı eee bu bebek ölmüs dedi ben şimdi napiyim dedi bana o kadar sinir oldum ki ona o kadar onur oldum ki önümde ölmesini istedim o doktorun o yüzden lütfen lütfen lütfen Türkiye’deki doktorlara inanma hemen güvenme şuna bak havuç suyunu sen sormalısın asıl o bi doktor o sana gelip bunu bunu yap demesi gerekiyor geri zekaki çok affedersin ama gerçekten çok sinir oldum ve çok üzüldüm rabbim inşallah sağ saglim dünyaya gelmeyi nasip etsin internet senin için baktım bol bol sıvı tüketmen gerekiyor sık sık kontrole gitmen gerekiyor birde serum takmaları gerekiyor suyu bol olması için veya ilaçla tedavi görebilirsin bak bu internet yaziyor
Bazı durumlarda ultrason rehberliğinde amniyon sıvısı takviyesi (amniyon infüzyonu) yapılabilir.