Biranne_197 kızlar ben şuan 35+3 haftalığım ama içimden bir his 36 haftada 37′ye girmeden doğuracağımı söylüyor🙂 siz neler hissediyorsunuz 😊
Zeynepkab Biranne_197 ya bende daha 30 haftalığım çok aşırı doğurma isteği var sonra kendime kızıyorum dur yerinde daha erken diye ama ona kavuşmak onu görmek çok istiyorum buna engel olamıyorum 😂 Sağlıkla gelsin ama 38 de doğursam çok güzel olur
Demet_yldz Biranne_197 36+3 şuaralar bagırsaklarım sık bosaltım yapıyor ben hissediyorum sancı gelicek doktorum sen geç dogurursun rahim boyun uzuun diyor ama benim ilk gebeliğim 36 6da doğum oldu ☺️
Demet_yldz myangelson erken gelirlerse yine basımızn gözümünüzün üstünde yeri var ☺️ benimde 2temmuz sezeryan tarihi ama okadar uzamaz gbi geliyor anneler hissediyor işte
cerengeredeli Demet_yldz evet dün gece 1 tane simdi de bir tane taktılar dün gece ve az önce de hap verdiler. Onlara rağmen böyle
myangelson Demet_yldz evet gerçekten hissediliyor ya 🥰 Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin 🤲🏻
cerengeredeli Demet_yldz amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ☺️ 35 mm ydi geçen hafta acilmamda yoktu o zaman