1_Pandackk moonlight41 çok Ufak bir çizgi var ama kuruma çizgisi de gibi geliyor en net şekilde kan verin netleşsin veya sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın
[silindi] moonlight41 hah şimdi gördüm bi gölgelik var ama kuruma da olabilir sabah tekrar yapın varsa testiniz 🧡
Ogretmen moonlight41 hayalet çizgi var sanki. Ama tekrarlamak gerek. Şu an benim de aynı böyle çıktı. Hayırlısı olsun 🤗
moonlight41 [silindi] testim yok malesef kanimda pihtilasma varr sigara da kullaniyorm eger kesinseydi birakp kan sulandırıci alicaktm
[silindi] moonlight41 kesin sonuç çift çizgide bile olmaz kan testinde olur bazı testler yalancı pozitif verebiliyor 🧡 pazartesi sağlık ocağına kan verin olmadı idrara yansıdıysa kanda çoktan görünür 🧡
moonlight41 [silindi] burdaki sağlık ocağı sıkıntı yaa 3 günde ancak çıkıyor kadin doğuma da randevu bulamadm pazartesi direk acilden kan verecegm
[silindi] moonlight41 ben özelden verdim direk alıyorlar ama devlette vercekseniz sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu önce karnım ağrıyor falan şikayetle gidin gebelik şüphem de var diye ekleyin, direk genelik bakmıyor aciller 🧡
moonlight41 1_Pandackk kuruma cizgisi olması için ustunden saatler hatta gunler geçmiş olması gerekmiyormu
1_Pandackk moonlight41 efekt falan olduğu için mi bilemiyorum ama cizgi kırmızı ise zatten gebelik vardir kuruma çizgisi belli olur sonradan çıkıyor resmi doğal görüntüsü ile paylaşabilir misiniz tekrardan
moonlight41 1_Pandackk efekt yok canm inşallah vardır yaa 4 kimyasal. Gebelik sonrasi korkuyorum olsa bilee😒