Merve-Beyto öncelikle benim doktorum hep en başında ne dedi biliyo musun sürekli doğum videoları izlersen sürekli birilerinden bir şeyler dinlersen ve o Pskoloji ile girersen ne bekliyorsun dedi ben ne doğum videoları izledim ne de kimsenin ne yaşadığını sordum hatta bizim milletimiz patavatsız biliyorsun sormadan bile söylerler yok senelerdir bel ağrısı çekiyorum ay çok zor bilmem ne inanır mısın asla ağrı yaşamadım 36 gündür ki benim çok zor bir sürecim oldu bir bebeğim 10 gün yoğun bakımda yattı diğeri başka hastanede ben sürekli 2 hastane arası mekik dokudum resmen düşün o kadar da zorladım. Ve en önemli 2. Durum benim doktorum bir de hep şunu söyledi anestezi doktoru çok önemli demişti hakikatten öyleymiş harika bir doktora denk geldim belden otururken 2 iğne yapıyorlar ve irkilmemeni istiyorlar ilkin de ben biraz refleks ile irkildim ama 2. İğnede bunu yapma dedi dirayetli oldum yapmadım ama 2 iğne de (iğne fobim var) asla canımı acıtmadı sonra seninle sıcak soğuk oynucaz dedi uyuştuğunu anlamak için sana ben ıslak mendille dokunucam soğuk mu sıcak mı söylüceksin dedi bir de az da olsa hiç bir şey anlamıcak şekilde ve asla canın yanmıcak şekilde arada hissedebilirsin dedi ama inan bebeğinin derdine düşeceğin için onu bile ciddiye almıyorsun. İlk yürüme 5 saat sonra yaptırıyorlar yalan söyleyemem kalkarken yataktan otururken ve yürürken inanılmaz canım yandı ama arkadaşım o yürümeyi ağlayarak bile olsa zor bile olsa yapman gerekiyor inan ki doğru söylüyorlarmış o ilk yürümeleri yapmadan asla toparlayamıyorsun iyi ki zor olsa da yürümüşüm sonra senden saatli olarak yürümeni isticekler ama yürüdükçe toparlıcaksın. Süt konusu ise o herkese göre değişir fakat hemen emzir gelmese bile emzir ki emzirdikçe gelecek o süt canın mı yanıyo yine emzir sonra herşey daha kolay olucak annesi ilk 3 gün sütü çok önemli bir de hastanede olacağın için hemşireler çok ilgili ve yardımcı oluyorlar.