Angel19 Kızlar ilk oğlum 38 haftalıkken kendi sancımla kesiksiz dikişsiz doğdu şükür .şuan ikinci Oğluma hamileyim 37 haftalık olduk .ne zaman gelir acaba 🤔 korkum yok ama sancıyı bildiğimden stres yapıyorum .sizlerin ikinciler kolay mı oldu zor mu :)
Paramedikelif Angel19 sizin gibiyim ilk doğum 38 de normal oldu güzeldi gayet ikinci de normal istiyorum zor olur mu acaba diye korkuyorum her doğum birbirinden farklı diyip korkutanlar var 🥺
1_Pandackk Angel19 benimde ikinci şuan doğum anını özel birşey bence insanın yaşayıp ta tekrar yine yaşamak istiyecegi bir duygu rabbim hepimize kolaylık versin inşallah benim ilki dikişim vardi normal doğum yaptım kesi atarken yanlışlıkla damarlarla gelmesi resmen 1 ay yürüme zorluğu yaşıyordum
Angel19 Paramedikelif inşallah daha kolay ve hızlı olur .insan acıyı ve ağrıyı bilince stres oluyor .inşallah çok kısa zamanda kucağımıza alırız
Angel19 1_Pandackk ayy sizin kötü olmuş inşallah bu kez böyle bir şey yaşamazsın . Evet acısı olacak ağrısı da ama ben sadece daha kısa sürede mi doğar onu merak ediyorum.ilkinde sabah hafif sancım geldi öğlen yatışım yapıldı akşam 9 buçukta doğdu oğlum
Ebrcmal Kızım 37+4 te hastaneye sabah 11 de 1 cm açıklık ve su gelişi ile girip suni sancı ile akşam 9 da doğdu 2850 gr. 2. Oğlum 39+2de sabah 8 de 1 cm açıklık ve su gelişi ile girdim kendi sancilarim başladı ve öğlen 1.30 da doğdu 3.500 gr yani 2.ler daha hızlı ilerliyormus doktor öyle dedi 3.ler zor olur dedi bana doktor 34 haftamdayim
Angel19 kimebaktin4 valla bilmiyorum canım ama benim suyum çoktu riskli gebelikti oradaki doktorlar bekledi çok kesmedi belki kesseydi daha etken doğardı :)inşallah bu da öyle kesisiz olur