Aysakyld 35+5 az kaldı 🥹🥹 ağrilar beni mahvediyor Şu an sol alt karında yanma var belim de çok ağrıyor ayakta duramıyorum hemen ayaklarım ağrıyor uykusuz geceler başladı ama heyecan hepsinin üstesinden geliyor sağlikla gelin miniklerimiz ❤️
Ebram Momyyse sizin tahmini doğum tarihiniz belli mi doktor bna hiç tarih vermiyor nerdeyse aynıyız sizinle merak ettim dön adet tarihi 8 kasim
Sevda_kygszz Dceylan34 Dceylan34 ay saka gibi asiri hizli gecti zaman 34+5 haftaligiz oglum olcak insallah
BeeyzanurS 34 +5 gunler cok cabuk geciyor Bir an once dogursam diyorum artik Agrilar kramplar cok fazla can yakmaya basladi🥲
Merve-Beyto Dceylan34 aynıyızzzz. Ama çarşamba günü alacak doktor inşallah sağlıkla alabiliriz kucaklarımıza
Miniginannesiiii1111 Dceylan34 darisida bana inşallah sağ salim ikinci gebeliğim oğlum 5 yaşında 18+4 olduk buda oğlum olacak Allah izin verirse 🧿🙂
Momyyse Ebram benim de 13 kasımdı. Yani beni de henüz doktor bilgilendirmedi bu konuda 19 unda bu ayki kontrole gideceğiz o zaman soracağım. Devlete gidiyorum