hunilimom Kızlar buralarda havalar güzelken bir temizlik yapayım dedim camlar perdeler vs salonumdaki perdeler çok kirli onları nasıl çıkarıcam bilmiyorum sizler neler yapiyosunuz internete baktım ama bir sürü şeyler var hangisini denicem bilmiyorum sizler neler yapiyosunuz normal de az karbonat ile yıkıyordum ama bu kiri çıkartmaz diye dusundum
ecrintosgeliyor hunilimom rendelenmiş beyaz sabun ve bulaşık makinesi tableti atıyorum yıkarken mis gibi oluyor
Hulya00 hunilimom ben beyazlar için omoyu kullanıyorum perdelerimi güzelce katlıyorum makinaya öyle yerleştiriyorum kırışmaması için birde perdelerinin arasına 2 tane küp şeker koyuyorum parlaklık veriyor makinanın kapagını kapatıp çalıştırıyorum
YagmurDaskn hunilimom Normal bi tursil koy hep kullandığın marka. Yumoş da kullan. 60 derecede yıka kir kalmaz. Tabi sobalı evse is oluyor onun için beyaz sabun öneririm
Aysedgrlikrkmz Ozgemesut çamaşırların içine sadece bulaşık detarjanı tabletimi koyuyorsunuz çamaşır ilacı filan yok dimi
hunilimom YagmurDaskn doğalgazlı evim ama uzun zamandır hiç yıkamadım yukarlari siyah olmuş onlar çıkar mi diye yeni çözümler atıyorum
Betilunlu hunilimom eğer perdeleriniz açık renk ya da beyazsa çamaşır sodası bebek gibi yapıyor canım. Ön yıkama yapıp o gözüne sodayı koy harika
Merveftma Bende deterjan gözüne norMal deterjan, perdelerin üstüne de bulasik makinesi tableti atıyorum cok iyi oluyor