Ogretmen Hayalet çizgi gören var mı acaba yoksa bana mı öyle geliyor. Adetime daha var ama elimde test varken dayanamadım yaptım. 2 gün sonra tekrarlayacağım ama yine de sormak istedim. Bir düşük ardına bir kürtaj sonrası yine burdayım.
Ogretmen r_deniz beklicez mecbur 😁 ben bundan öncesini de böyle öğrenmiştim kan vermiştim 32 çıkmıştı. Ama bu sefer beklicem
r_deniz Ogretmen pazartesiye randevum var ben şiddetli sol kasık batması yaşıyorum göğüs uçlarım acıyor ve damarları çıktı daha önce yaşamadığım belirtiler ama pms döneminden de olur mu diye düşünüyorum. Bir belirtiniz var mı?
Ogretmen r_deniz pms dönemi ne. Yok hiç belirtim yok benim. Bi kaç gün önce kasık ağrım oldu sonra geçti. Belki enfeksiyon varsa ondan da olabilir.
Birhilal Hanımlar bat ne sabahtan beri düşünüyorum adet başlangıç tarihi fln olabilir mi taze kullanıcıyım aydınlatın beni😅
r_deniz Ogretmen yumurtlamadan sonra regl öncesi görülen belirtiler. Ben daha önce hiç yaşamadım burada yaşayanları duyunca acaba ondan mı bu belirtiler diye düşündüm
Ogretmen r_deniz herkeste olmuyo sanırım. Ben ilk kızımda yaşamıştım ama sonraki iki hamilelikte yaşamadım. Hatta her adette göğüslerim şişer acırdı geçen hamilelikte şişmemişti bile
r_deniz Ogretmen bende oğlumda hiç bir belirti yaşamadım hamile olduğumu bile düşünmedim şimdi baya belirtim var ama ya hamilelik değil de başka sebeptense diye düşünüyorum her hamilelik farklı tabi belirti olmaması hamilelik yok anlamına gelmiyor vardır inşallah
Birhilal Benimde adetten sonra ilişki oldu sonrasında belim ağrımaya başladı üzerinden 5 gün geçti hala ağrıyo ve şiddetlendi acaba hamilelik belirtisi olabilir mi adet uygulamasında ilişkinin olduğu günü hamilelik olasılığı yüksek gösteriyor.