anonim001 çok teşekkür ederim çok sağolun. Size de çok geçmiş olsun. Kayıplarınız içinde başınız sağolsun. Benimde ilk gebelik olunca bende panik yapmıştım. İlk iye öğrendiğimde bebeğim 6 haftalıktı. Şimdi çok şükür 24+5 günlük olduk 🧿🤗 bide dediğiniz gibi ilişki sırasında da bulaşıyor. O yüzden korunmasız ilişki yaşamayın. Bide ilişki sonrası tuvalete mutlaka gidin. Rahmi sade suyla yıkayın. Sabun şampuan vs vs şeyler kullanmayın. Rahmi ıslak bırakmamaya çalışın. İdrarınız geldiğinde bir damla olsa bile tuvalete gidin. Tutmayın. Tutmakta enfeksiyona sebep oluyormuş. Pamuklu iç çamaşırı tercih edin. Onları ütüleyip giyin. İç çamaşırınızda ıslaklık hissettiğinde imkanınız varsa evdeyseniz mutlaka değiştirin. Nioli yağını duymuştum. Enfeksiyona iyi geliyormuş. Birkaç kişi kullanmış. Ama siz doktorunuza yine de bir sorun. Ben sorunca kullanma demişti. Her doktor farklı birşey söylüyor. O konuda fikir ayrılığı var o yüzden danışıp kullanmakta fayda var. Dut kurusunu kaynatıp içenleri duydum oda iyi geliyormuş. Ama bana kendi doktorum yapma içme dedi. O yüzden onu da doktorunuza danışıp tüketin. Kızılcık özü de iyi geliyormuş onu da doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz. Umarım tez zamanda atlatırsınız 💕🌺