Buse4161 ppmerlina olabilir ota bka alerjim var eşim beni öpünce yanağım kızarır kaşınır mesela sakalı battı diye 🤣
ppmerlina Buse4161 hep sıfır gibi traş edecek aşko her duşa girdiğinde sabunla traş etsin çünkü minik minik uzamaya başlayınca acaip batıyolar
Buse4161 ppmerlina of hayatta uğraşmaz onla arada bi kesiyo 🤣 zaten biz de ayda bi yapıyoz kes öyle gel derim
ppmerlina Buse4161 hamileyken hiç çekilmiyor zaten erkekler korkuyor bebeğe bir şey olur mu diye. Canımıza minnet valla djdkdkd
Buse4161 ppmerlina he kız benimki de öyle valla ama ben de normalde asla böyle değildim hamilelikte bi kıpırtı geldi tövbe est ya 🤣
ppmerlina Buse4161 he he ben de valla ben yapalım edelim diyorum adam korkuyo bazen dayanamıyo yaptıktan sonra da bu sondu korkuyorum bebek için diyor fjdkr seninki de öyle mi
Buse4161 ppmerlina öyle ya ben Trip atıyom adamj tcvüz ediyomuş gibi hissediyom 🤣🤣🤣 bi de o esnada hızlansam bişi olur mu bebeğe falan diye saçma saçma sorular soruyo fşwdqldldmg
Sarees Buse4161 ya aynı bende de aynı tahlillerde bir şey çıkmıyor ama gebelik başında. Beri devam ediyor o akıntı
Sarees Buse4161 bence bu tahriş durumu şu yüzden , o akıntı bölgeyi sürekli nemli tutuyor benimde öyle oluyor basen soyuluyor gibi oluyor hatta . Ilşiki sonrasında daha fazla nemlendiği için bölgede bi hassasiyet oluşuyor muhtemelen bende de aynısı oldu 🥲
Sarees Buse4161 bende aynı don dayanmıyor ki sürekli don yıkıyorum 😅😅 günlük ped de önermiyor doktorlar ne yapsak olmuyo şuan , hele ilişki hiç olmuyo .. o akıntı çok sıkıntı oluyor ya 😟