Ilgaz01 Kucuk_dunyam bebeginiz hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bulantilar ne Zaman başladı kac haftalikken
Eres26 Ilgaz01 bulantilari cinsiyet açısından mı sordunuz Ben bulantı ile cinsiyet bağı olduğuna hiç inanmıyorum kişinin bünyesiyle alakalı tamamen Haftadan beri bulaniyorum Haftaya geldim bulantılar devam Bebeğim erkek
Eda35kvc Benimde 12 hafta da erkeğe benzetti doktor ama 17 sin de kontrolüm var yanlış benzetmiş olması için dua ediyorum bi oğlum Var çünkü ve çok zor bi hamilelik geçiriyorum
Ehjfjsjs Eda35kvc bnmde bir oğlum var bende aynı şeyi yaşadım kemik yapisindan 12 hafta da erkeğe benziyor dedi 15 de göstermedi 18 de kız olduğunu duyduk
Eda35kvc Ehjfjsjs inşallah bizim de ole olur çok dua ediyorum sevinçten uçarım valla dua edin lütfen hayırlı sağlıklı kimin gönlün de ne varsa rabbim onu nasip Etsin Ehjfjsjs
Ozgemlym Ilgaz01 kızımda 9 ay kustum bence bünye ile ilgili 🥰 şuanda da cinsiyet belli değil sadece yoğurtlu şeyler rahatlatıyor sürekli öğürme halindeyim
Ilgaz01 Ozgemlym ne biliyim ilk kızımda fışkırır tazdq küstüm okudum burda kızda genelde kusuyorlar kafam.allak bullak
Ilgaz01 Ozgemlym siz öğrendiniz mi ben bunda kusmuyorum erkek demistim.erkekmis bebek bence cinsiyete en azından benim bunyemde alakası var
Ozgemlym Ilgaz01 canım şimdi yine kız bebek dün öğrendik ama bunda okadar mide bulantısı kusma yok mesela 😊bünye ve bebeğe göre değişiyor bence
Ilgaz01 Ozgemlym valla ben dogum sedyeden bile küstüm bunda 1 kere küstüm balgam vardı ne bileyim çoğunlukla bulantı yoksa erkek tezi doğru bence