Ananim keyfimin-kahyasi-misin Dinimize asla Laf edemez kimse fakat bunlar dini kullanarak Herşeye laf etme hakkında kinseye vermiyor O kadar güzel ifade etmişsiniz ki ayakta alkışlıyorum gerçekten. Aslında her şeyin özeti oldu.👏🏽👏🏽
kimchikimdi edabolukbasi3- Keşke sadece nefret olsa insanın içine kin tohumları ekiyorlar %50lik bi kısım var kendilerine yaşıyorlar bu hayatı arkası olan suçsuz insana çarpar sen ben olsak 15 20 yıl aliriz 4 yılla yırttı bide 5 yılın yatarı yok şaka gibi ay boyle gündem postları benim cinlerimi tepeme çıkartıyor valla Allahtan sokak röportajına denk gelmiyorum 😂
myangelson edabolukbasi3- baldizla zina nikah dusurmezi duyduktan sonra diyanetin söyledikleriyle ilgilenmiyorum.
edabolukbasi3- keyfimin-kahyasi-misin yüzyıllardır kadına hiç bir zaman değer verilmedi mal olarak görüldü arapların zamanında canlı canlı gömüldü belki peygamber efendimiz zamanında bir tık değer görmüştür birde Atatürk zamanında kadınlara seçme seçilme hakkı vererek. bundan öncesinde ve sonrasında kadın lanet gibi bişeydi. şimdide kadın otursun evinde çocuk doğursun kocasına hizmet etsin yeri gelsin dövülsün öldürülsün. şu forumda herkesin kocasıyla problemi var kimse bana demesin beni değerli görüyor diye hep bi ötekileştirme hep bir örselenme.
Cankus2 keyfimin-kahyasi-misin Eski geleneklerle İslami karıştırmayın bence Hz Hatice nin hayatını,Hz Aişe nin hayatını okuyun en kolayindan
keyfimin-kahyasi-misin Cankus2 iyide ben karıştırmayın ki zaten 😂😂karıştıran Lara karşı örnek veridm üstleri okumadan Ne bu önyargı .
[silindi] Guzuumm siz hala burda mısınız bu saatlerde kadın dediğin forumlarda gülmez takılmaz hadi yatın 😂😂
Cankus2 edabolukbasi3- Adamlar bizlere dinde yapılmaması ya da şöyle yapılsa daha uygun olanları yazıyor söylüyor. Belki onların da Müslümanlığı bu kadar. Yok şöyle yapıyorlar yok böyle yapmıyorlar diye eleştiri yapılacağına..
Cankus2 Cankus2 Ayrıca dini yaşamaya fırsat mi veriliyor ki insanlar özgürce dinlerini yaşasın. Boş bi Batı hayranlığı var gerisi yok. İslamiyet yaşanınca yok yobaz yok bilmem ne. Bakın bakalım Yahudi toplumana adamlar dinlerini nasıl yaşıyorlar herşey nasıl dinlerine göre
kimchikimdi Cankus2 Dediklerinin kacini kendileri uyguluyor, kendi kız evlatları çakarlı arabalarla yollardan gecip, kazalara karisip, yilbasi partilerine yurtdisinda girip bide burdaki insanlara ders veriyorlar fiwjrjsjf bi söyleyene bakarsın bi söylenene :)
Cankus2 edabolukbasi3- Herkesin Müslümanlığı İslami yaşantısı kendine. Hocanın dediklerini yap ama yaptıklarını yapma diye söz vardır :)
kimchikimdi edabolukbasi3- Aşkım onların yaptıklarını yapmaya kalksak ohooo bizi cehennem bile kabul etmez bizler nasil yaşıyorsak onlardan bin kat daha temiziz şükür