Teşekkür ederim herkese. 39+4 haftalıkken doğdu. Önce Salı günü peçeteye silince hafif kan geldi sonrasında şeffaf akıntıya döndü perşembe günü tekrar kan gelmeye başladı daha fazlaydı akşama doğru sancılarım başladı 5 gibi acile gittim düzensiz sancılar ve 1cm açıklık vardı ilk doğum olduğu için doktor iki üç günü bulur dedi eve gönderdi akşam 7 gibi sancılarım daha da arttı her sancı geldikçe koltukta zıpladım sürekli yürüdüm gece artık duramayacak hale geldim ama sancımı yalnız hastanede çekmek istemediğim için evde eşimin desteğiyle zamanı geçirdim. Gece 4.30 da artık ıkınma hissi gelmeye başlayınca hastaneye gittik hastaneye gider gitmez suyum patladı önce acilden doktor kontrol etti sonra doğumhaneye götürdüler açılmam 10cm olmustu 5dk içinde de 2-3 ıkınmaya doğdu.
Açılma olduğu halde kestiler birazda bebek doğunca yırtılmış . Sancımı evde geçirdiğim için sancı odası var mı bilmiyorum ama ben tek kişilik banyosu yenidoğan ünitesi olan çatalı ve yatağı olan bi odada doğurdum. En zor kısım dikişlerin atılması oldu asistan dikti benimkini en az 1-1,5 saat sürdü dikişler araştırma hastanesi olduğu için sürekli birileri bişeyleri üzerimde deneyerek öğrettiyordu. Bide ben o ağrıları çekerken sürekli bişeyler imzalatıp durdular o an ki ağrıyla okumadan imzaladım siz okuyun. Odalar da iki kişilik ama ben çıkana kadar kimse gelmedi tek basımaydım sürekli hemşiler geldi yardımcı oldular genel olarak hastaneden memnun kaldım.