busebasaran06 Edizhr kız dur döner başlıklı mı bilmiyorum. şu erkeklerin traş olduğu makinalar var ya onun gibi işte evlenmeden önce lazere gidiyordum lazer öncesi o tip makineyle alıyordum şimdi de aynı devam ediyorum diğer yerlerimde kıl yok zaten lazerde bitti hepsi sadece genital bölge kaldı onu da bi ara halledecem inşallah 😅
Edizhr busebasaran06 ayy zira 😂nutkum tutuldu birden dedim nasıl alıyor ya bende lazere gittim ama bende tüğ artışı oldu bikini koltuk altı bölgelerinde kararma oldu asla memnun kalmadım bende pcos vardi hormanlar düzensiz olunca fayda etmiyor mus bide söyledim başlamadan hayır hiç birşey olmaz dediler mahvettiler beni
busebasaran06 Edizhr evet asko hormonların düzenli olması önemli adetim bittikten 10 gün sonra falan gidiyordum ben her tarafım bitti işte malum yer hariç , o makineyi bir dene bakalım inşallah işine yarar çok pratik zaten hemen alıp geçersin
Edizhr busebasaran06 zaten onunla al dediler bana canım ben bide bikini bölgesi için ek paket aldım Allah’ın cezaları paramda boşuna gitti