SevgibiR Byby99 ya ben adet oldum 15 gün sonra bidaha adet oldum normalde hiç olmaz öyle ondan sonra da hamileymisim acaba o yerleşme kanamasiydi bilmiyorum hiç adet gibi üç gün fln oldu ilk ay oldu ama sonradan olmadi
Scb Byby99 evet bendede olmuştu 6.haftada kahverengi lekelenme oldu karnım adet olcakmsim gibi ağrıyordu korkmuştum hatta dr normal dedi bida olmadı zaten
Ezgisu Byby99 bende ağrı yaşadım olmadan önce yaşadım . Olduktan sonra agrım olmadı 2 gün sürdü benimkisi . Hatta hayret agrım olmadı diye şaşırmıştım . 1 hafta sonra 7 haftalık hamile olduğumu ögrendim
Milos SevgibiR bende ayni sekilde oldum ve yumurtalik kisti cikti ondan dolayi o sekilde olmus simdi ilac kullaniyorum
Byby99 Liliy bende de adet ağrısı gibi ağrım var keskin ama sürekli değil sabah oldu ağrım ondan sonra pembe bir kan geldi daha da gelmedi
BusraOzhan Benimde 6. haftamda kahverengi lekelenmem olmuştu adet sancısı gibi ağrım oldu bir buçuk - iki gün sürmüştü.
AyseDuru @S215 bende hiç sancı olmadı ilk 2 damla kadar koyu kahverengi bir leke geldi daha sonrada pembemsi bir leke geldi😊
SevgibiR Ebrarrr hm TM olabilir o da aklıma gelmedi bnm değişik bisidi acaba ilk adette mi hamileydim iki kere adet oldum çünkü 15 gün aralayla