Seymaaa05 _Melikedlk Benimde ara da ağrılarım oluyor özellikle karnımın içi acıyor ama düşünmemeye çalışıyorum 🥹 çünkü büyük bi ameliyatı atlattık o kadar olur
Seymaaa05 Asyasel1720 Özelde oldum ben kendi tercihim spinaldi genelden korkuyorum uyanınca ağrılar başlıyor diye iyi ki de spinal olmuşum Devlette genel yapılmıyormuymus bilmiyorum
Seymaaa05 Temmuz16 Sağlıkla alın kucağınıza 🩷 Sütüm ameliyathane de gelmedi hatta hastanede çok zor geldi 🥹 meme ucumda yok çok zorlandık hala daha zorlanıyorum bebeğim ucunu tutamıyor bende sağıp veriyorum sağdıkça veya emdikce artıyor endişelenmeyin 🩷
Temmuz16 Seymaaa05 anladım biraz sabır gerektiriyor süreç 🥹 bazıları hiç uğraşmadım mama verip geçtim diyor ama elimden geldiğince zorlamak istiyorum kendimi 🥹
Seymaaa05 Temmuz16 İnan o kadar emsin dige uğraşıyorum ki cıldırıyor alamayınca bende sağıp veriyorum sırf anne sütü alsın diye ve göğüs uclarım yara oldu hep 🥹
Almina09 Seymaaa05 Ayy ne güzel geçmiş doğumunuz Rabbım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Benimde 12 günüm kaldı 2. Ye hamileyim heyecan korku herşey var inşallah bizimkide kolay geçer 🥰
belkis52 Dudu- spinal doğum , belden ipne vurularak yapılan anestezi , belden aşağısı uyuşmuş oluyo , uyanık oluyosun , ama genel anestezide tam bayıltılıyosun
Htclk Seymaaa05 sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydın benimde 18 Temmuz sezaryen olacak çok heyecanlıyım umarım sizin ki gibi kolaylıkla geçer🥰🙏🏻
Sedsu Seymaaa05 maşallah bu hikaye bana umut verdi gerçekten bende sezeryan düşünüyorum ama çok korkuttular şöyle zor böyle zor diye..
Seymaaa05 Sedsu Canım bende burdaki kötü sezeryan deneyimlerini okuyunca çok korkuyordum ama çıkınca anladım herkesin bünyesi farklı 🥹 sende öyle düşün inşallah iyi olcak her sey