11 Haziran da doğum yaptım . Tabi ki gece boyu asla uyuyamadım heyecandan ve korkudan ilk olduğu için beni neler bekliyor bilmiyordum. Neyse sbah 6 da hastenedeydik odaya geçtik . Hazırlıklar başladı önlüğü giydim nst takıldı el üzerinden damar yolu açıldı o beni zorlamadı. Sonra 8 gibi ameliyathaneye indirildim . Anestezi doktoru geldi spinal anesteziyi yapmak için yalan soylemicem benim canımı spinal iğnesi yaktı maalesef hatta kendimi çektiğim için ilk seferde olmadı ikinciye vurdu doktor🥹 1-2 dk içimde zaten ayaklarda bacaklarda karıncalanma başladı yatırdılar Sonra kendi doktorum geldi ameliyat başladı batikon sürüyorum şu an dedi ben test edicem merak etme hissetmiceksin dedim 2 dk içinde baktım ki bebeği yanıma koydılar 🥹🥹dünyanın en güzel şeyi olabilirdi gerçekten sonra bebeğin bakımları için doktor felan geldi bu arada yattığım hastanede ameliyathanede her şey dikiş atılırken gozunuzun önünde yapılıyor bebek yanınızdan asla ayrılmıyor . Ameliyatta bitti bebiş hasırlandı ten temas için emsirme yaptırdılar sonra odaya çıktık . 9 buçuğa doğru çıktım odaya 12 gibi felan bacaklarımı hissetmeye başladım bu arada kum torbası koydular felan ama asla ağrı olmadı karnıma bastırma yaptılar onda da ağrı sızı olmadı sondayı çıkarırken sadce hafif hissettim ama oda asla acıtmadı sadece ayağa ilk kez kalkmak gerçekten zordu o da 2-3-4 uncu kalkışlarda daha iiyi hale geldi. 🥰 Ağrı olduğu zamanlarda da ağrı kesici ile hafiflettiler tabi ki ağrı oluyor ama asla dayanılmıcak gibi değil beni ameliyattan sonra zorlayan gaz sancısı oldu ilk gece o da yürüdükçe gaz çıkardıkça hafifledi 😅 Şu an yawrum yanımda benden mutlusu yok 😍😍 Yine olsam yine sezaryen seçerdim ❤️
Rabbim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin 🥰
Biraz uzun oldu ama hep yazmak için bu anın gelmesini bekledim 🩷