Burcumsuu Sevgili anneler saçma gelebilir ama 1 saat önce bir rüyada gördüm rüyamda ailemle oturuyoruz birden karnındaki bebek hakkında konuşuyoruz ailemle cinsiyeti daha belli degıl bebeğimin eşim annem babam var o sıra kalın bir erkek sesi bana onun adı İsra miraç dedi cümleyi tamamlayamadan korkudan uyandım hemen araştırdım İsra isminin anlamı Hz. Muhammed’in miraç mucizesini anlatan surenin ismi diye geçiyor anlamadım rüyalara pek inanmak inanmak istemiyorum yanıltıcı olabilir ama cinsiyet daha belli değil pazartesi öğreneceğiz
saglikciaanne Burcumsuu rüyada gorunen ismi kiymak bebek için hayırlı olurmus. Erkek ise koyun anlamida güzelmiş. Bende İlbey diye gördüm kulağına okutturacağım mutlaka
benim-kalbim-o Burcumsuu Allah hayır etsin ilk bebeğime hamile iken cinsiyeti bilmiyorrdum bende rüyada eyüp sultan camisindeydim biri bana bi oğlun olacak isminide eyüp koy demişti oğlum oldu eyüp ismini kulağına fısıldadık eşim başka isim koymak istedi. Allah sizede gönlünüzden geçeni nasip etsin iki isimde çok güzel 🌸
Kitapkolik660_ Burcumsuu isim değilde cinsiyetini görmüştüm iki çocuğunda bazen mâlum oluyor bazı insanlara🤷♀️😂
Dadas Burcumsuu bende rüyada Amine ismini gördüm kızıma Amineyi Allah nasip ederse koyacağım 🤲🥰 sizinde bebiş sağlıkla gelsin inşallah 🤲🌸
Burcumsuu saglikciaanne İsra dedi miraç diye devam ettirecek korkudan uyandım anlamına kadar söylüyordu 🫣
Ipek0z Burcumsuu ayyy erkekse ben kesin koyardım bu ismi hem çok güzel hem de artık müthiş bir hikayesi var😍😍
Burcumsuu Ipek0z İsra diye söyledi anlamı miraç diye başlıyormuş hocaya flaan sorucam artık bakalım 🫣
ikievladaemanetci_ Burcumsuu ay çok etkileyici bir rüya ve hem anlam olarak hem uyum olarak çok güzel olmuş 🥹
reyhan03K Burcumsuu bende hamile kaldığım ilk haftalarda görmüştüm bebeğimin adını berat koymuslardi erkek olsaydi koyacaktim doktorlar kız diyor Rabbimden bı mucize olursa erkek olursa berat koyacağım inşallah 🙏
Melickaya Burcumsuu henüz bebeğimin cinsiyetini bilmiyorken, rüyamda elime katlanmış bir kağıt verdiler. Açtım içinde yiğit ali yazıyordu. Şimdi Yiğit koyacağız, kulağına Yiğit Ali diye okunacak Allahın izni ile. Rüyada görüleni koymak iyi diyorlar
[silindi] Burcumsuu hamile olmadan 2 ay önce rüyamda kızımın kimliğini gördüm güneş alya yazıyordu hatta rüyamda diyordum ki ben bu ismi hiç düşünmedim nasıl koydum, şu an 11 haftalığız daha cinsiyeti bilmiyorum ama ben de düşünüyorum kız olursa koysam mı koymasam mı diye