Premsescik Ameliyat yerim ağrıyor yanıyor hala iki büklüm yürüyorum baş ağrım var ayaklarım cok şiş hala varis corabı giyiyorum kan sulandırıcı iğne kullanıyorum önceki doğumlarımda hemen ayağa kalkıyordum cabuk toparlanıyordum
Talentedmom Premsescik çok normal ben 1,5 ay sonra kalkabilmiştim kolay değil bazıları hemen bazıları geç kalkar bünyeye göre değişir biraz sabretmeniz lazım 2.sezeryanı olucam epey korkuyorum
Aselll2021 Premsescik merhaba geçmiş olsun bende 2. Sezeryan ı oldum ilkine göre daha zordu. Baş ağrısı için kahve bol sıvı alımı yapın hafifletir azda olsa
Turuncukadin Premsescik çok geçmiş olsun kolay bir ameliyat değil çok çok zor. Bir an önce toparlanırsınız inşallah ben de 11 gün önce oldum daha yeni yeni kendime geliyorum dikişi aldirinca rahatladım biraz daha
Miniboy Premsescik önceki doğumlarım dediğine göre en az 2 tane daha düşündüm allah bağışlasın☺️ günden güne vücut yaşlanıyor iyileşme süreçlerimizde uzuyor. Belki onun etkisi belkide yazın doğum yapanlarda sıcakta mı etken bilmiyorum yazın sezeryan olanlarda ağrı sızı genelde çok yaşadıklarını gördüm.
ReyHalVe21 Talentedmom al benden de o kadar bende korkuyorum ikinci sezaryan olucam bu üçüncü hamileliğim bu hamileliğimde baya zorlanıyorum 🥲😔
Miniboy Premsescik yani 3 kere aynı yer açılıyor nekadar toplasada hem iyileşme süreci uzaması normal , hemde yaşla birlikte iyileşme süresi. Ama sen stres yapma düzelir🙏
Minik1Civciv Premsescik valla bende korkuyorum ya özellikle karına basma olayı beni epey ürkütüyor. Oğlumda ilk 2 gün zorlandım ama üçüncü gün de ayaklandım. Bi hafta içinde gayet iyiydim. İkinci sezeryanım olacak korkuyorum valla.
Premsescik Minik1Civciv karına bastırmada cok fena ya gelip gidip 5.6 kere bastırdılar cok canım yandı
3_bebelianne Premsescik Normalde zor onunda süreci kiminde hemen kiminde aylarca sürüyor iki çocuk idealdi zorla toparlamıştım🥺bende ilk sezeryanımı olacağım bakalım nasıl geçecek