Anne1924 1 aylık bebeğim var uzamş sarılığı var ddm bari ek olarak mama verelm atsın artk şu sarılığı bugun sma ile başladm ama tedirginm biberonuda sevmedi meme gibi kavramadı sma mamayı açtm şimdi ben o toz mamayı nerde saklamalym kızlar
Kitapkolik660_ Anne1924 bir ay sonra bayatlar hiç bir yerde saklayamazsın uzun süre. buzdolabına zaten koyamazsın kullanmayacaksan ihtiyaç sahibi birine ver bir ay ömrü var çünkü
Embu Anne1924 1 ay ömrü var açtıktan sonra canım biberon istemediyse vermeyin hem meme reddi yapmasın eczaneden büyük boy şırınga alın onunla damla damla verin
Ayseince12 Anne1924 merhaba uzamış sarılığın nedenini araştırdınız mı acaba tiroid bozuklukları vs de sarılığa sebep olabiliyor. Mamayı da ben kavanoza koyup güneş almayacak yerde saklıyorum uzun süre ağzı açık şekilde durursa bayatlıyor 😊
mervemurat16 Anne1924 ağzı kapalı serin kuru yerde saklamalısınız genelde açıldıktan 4 hafta içinde tüketmek gerekiyor
Anne1924 Kitapkolik660_ bugun daha yeni aldm açtm cnm ben kullanıcam nerde saklayabilirim demek istedim yarında vericem diğer gğnde yani sadece nerde muhafaza edebileirim
Kitapkolik660_ Anne1924 yanlış anlasılma kb bacı güneş görmeyen bi yere koy normal dolap içi bile olur
Anne1924 Kitapkolik660_ buzdolabı içine koyayım ddm sıcak ya snra kararsz kaldm hiç mama hakkmda bilgm yok ondn
Kitapkolik660_ Anne1924 buzdolabında nemlenır normal bir yere koy benimki tezgah üstünde dururdu mama kullanırken. Hatta ben kabını değiştirirdim e bebekte kavanoz alıp koymuştum birşey olmaz sıcakta bile ağzını sıkı kapat sadece biberon da Philips al meme reddı herkeste olmuyor arkadaşın çocuğu 23 aylık hem emiyor hem mama alıyor şırıngyla bas edemezsin çocuk büyüdükçe
Kitapkolik660_ Embu meme reddi herkeste olmuyo şırıngayı anca ilk iki ay kullanabilirsiniz ne zamana kadar sırınga vercen valla arkadaşın çocuğu 23 aylık hem meme hem biberon gidiyo nasıl kescem memeyi diye düşünüyo çocugun bırakası yokmus 😂 uzun süre emen çocuk her şekilde devam eder
Embu Kitapkolik660_ biberonu sevmemiş ya sarılığı gidene kadar yapabilir anlamında demiştim hem o ara da her bebişin huyu da farklı sonuçta olabilir düşüncesiyle de bakmak lazım bilmiyorum ben sarılık ve biberon sevmeme olayına baktım aslında