anonim001 ezgickm bacım daha cook varmış ben ilk gebeliğimde adet günü bile bembeyaz negatif görüp gecikme 1. Günü silik pozitif görmüştüm😂 henüz daha yerleşiyordur bebiş
ezgickm anonim001 yaaa inşallah öyledir kız🥹😍 çok istiyorum ama planlı değil sürprizli olsun istiyorum lalslslsk heyecan arıyorum 😅😅
anonim001 ezgickm balım rabbim kalbine göre versin inşallah bebiş tutunma evresindededirde o belirtiler ondandır 😘
r_deniz ezgickm sanki postu ben açmışım gibi tek ilişki (olursa mucize gibi olacak), adetime 8 gün var, belli belirsiz çizgi, kasıklarımda batma ve göğüs ucu ağrısı var. Ben bütün testleri çift çizgi gördüğüm için bunda da var gibi görüyorum
ezgickm r_deniz canım ben bugün yaptım bence yok yine hayali çıktı olsaydı koyulaşması lazımdı bence yani 🥲 @anonim001
r_deniz ezgickm yurtdışında yaşıyorum canım ben buranın güvenir testlerini yaptım kasık batmalarım en çokta sol fazla olduğu için pazartesi randevum var bakalım ne çıkacak
ezgickm r_deniz hayırlısı olsun canım inşallah doğrudur yurt dışında yalancı pozitif gören duymadım hiç🥹❤️
r_deniz Eco111 bilmiyorum ki🫠 benim bir oğlunda var onda hiç bir şey yaşamadım şimdi bütün belirtiler var
Eco111 r_deniz benim de sol kasığım ağrıyordu geçenlerde ondan sordum ama sanki tüm belirtiler gitti şimdi hiçbir şey yok gibi bat 20 bugün test yaptım 6 gibi negatif malesef
r_deniz Eco111 daha erken bence biraz daha bekle derim hem belirtin olmaması hamilelik olmadığı anlamına gelmiyor ki benim var da bakalım hamile olduğum için mi belki başka bir sorunum var en iyisi biraz daha beklemek