2-bebegisteyenanne Kızlar dikkat edemedim 1 aydır dayanamıyorum açlığa vicdan da yapıyorum sonradan, dikkat etmeyip bebeği sağlıklı dogan var mı bebeğim şuan 23 haftalık
aylinpalaa 2-bebegisteyenanne şekeriniz varsa tehlikeli olur bahsettiğiniz küçük kaçamaklarda değil çünkü
Kvsr46kvsr 2-bebegisteyenanne niye aç kalıyorsunuz ki :) bende diyet yapıyorum gayette iyi besleniyorum. Bebeğiniz için tutun kendinizi. Sağlıklı doğsa bile, dikkat etmediğinizde ilerde büyüdüğü zaman şeker hastası olabiliyor. Zaten doğduklarında hipoglisemiye giriyorlar dikkat etmeyince. Bunu göze almayın derim
Babybebi 2-bebegisteyenanne ben ikinci hamileliğimde hamilelik şekeri yaşadım tüm şekeri bir anda kestim içim gitsede Allah korusun bebişin için dayanmalısın kuzum şimdide kahve seviyorum ama kuzumun iyiliği için mecbur sadece günde 1 tane latte içiyorum yumuşak içim
AnayimBenAna_ 2-bebegisteyenanne bu bu kadar basit bir konu olsa kimse diyet yapmakla uğraşmaz. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama, eğer anne oluyorsak irademizin olmasıda önemli.
Melike_4949 2-bebegisteyenanne öyle bir şansınız yok dikkat etmek zorundasınız kalbi durabilir yani bu acıya kimse dayanamaz Allah sabır versin size
Fuunndaaa gebelik şekeri ani bebek ölümüne sebep olabilir kontrol altında tutulması gereken önemli bir konu