Bade2711 @Sedaamehmet ana sayfada sol üst köşede üç çizgi var oraya tıklayıp resim yükle sekmesine tıklayın
Bir1kelebek Sedaamehmet ana sayfasa solda 3 çizgi var ordan resim yğkle diyip dönüştürüyosun sonra link veriyor sana linki koplaya tekrar buraya gelip yapıştırıcaksın 😄😄
Bade2711 @Bir1kelebek beklemek istiyorum aslında aşkım kan testi için cuma randevum var kadın doğuma ozaman bakar diye düşünüyorum hem kesede görünür(sat17haziran) ilk bebek değil 4 yaşında bir oğlum var denemede 7 ay 😅😅
Sedaamehmet Bade2711 https://www.google.com/collections/s/list/uUW9pEsTU_q9855VTo00uu6KRaN3fA/o0G6jgm9CW8
Bade2711 @Sedaamehmet uygulamaya göre bugün gösteriyor bugün ve yarını değerlendirebilirsiniz hakkınızda hayırlısı olur inşallh
Mavideniz26 Bade2711 hayırlı olsun canım darısı benim başıma inşallah bende ayın 18 de adet günüm test yapmadım geçikirse yapacam inşallah 🤲 banada dua edebilir misin inşallah tutmuştur benimde 🤲💕
Bade2711 @HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI teşekkür ederim🥹🥰 daha vermedim cuma randevum var o gün halledicem mutlaka kese gözükür mü sat17 haziran
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Bade2711 yanlış hatırlamıyorsam 5. Haftada kese görmüştüm canım ona göre hesapla istersen 4-5 haftalık gibi görünüyor