Mrc58 34+1 haftalık hamisim kızlar sizde de oluyor mu karnimda bebis bi o tarafa toplaniyo bir bu tarafa semsert oluyor toplaninca bazen kemiklerini bile hissediyirum ama korkuyorum agrım sancim yok ama kasilma mi değil mi anlayamiyorum 🙄🤔
balinannesi20 Mrc58 oluyor canım bende 30 dan sonra başladı içime sığmıyor garibim genelde sağ tarafıma toplanır kafasını ayağını hep hissederim🤭 kasılma olduğunda tüm karnım sertleşiyor hafif sancım oluyor
UcanHamile Mrc58 canım beni 31 de şüphelenip nst ye bağladı doktorum sanci çıktı. O bebegin toparlanması diye hissettiğim kasilmaymis meğerse doktorum günde 20 kere böyle toparlanma, sertlesme hissetmen normal. Yalancı sancılar başlıyor demişti
Ozy Mrc58 bendede oluyor ya 35+0 oldum kasiliyor bi tarafda toplaniyor ama kasik bel agrisi yok bende dogum sancisini hissetmiycegim diye korkuyorum
UcanHamile Ayci42 doktorum çok risk görmüyorum o yüzden yatış vermicem dedi nidcart ti adı yanlış hatırlamıyorsam rahimi rahatlatmak için bi ilaç verdi Onu kullandım 3 gün sonra gittiğimde sancılar durmuştu