tahamommy Kızlarr yine bir öneri istiyorum, anne bebek çantası için ne aldınız acaba, öndeki termoslu yer şart mı sizce? Çok kaba olmayan günlük hayatta da abes durmayan önerileriniz varsa bekliyorum
monica50 tahamommy prego jasmine bakabilirsin trendyoldan almıştım aşırı güzel bir çanta günlük kullanıma uygun
History5 tahamommy Ben e bebekten termoslu sırt çantası şeklinde olan modelden almıştım yıllar önce ama bana göre gerek yokmuş, uzun geniş momy bag yazılı olan modelden kullanıyordu arkadaşım o çok memnundu
_tugcee tahamommy Ben Trendyoldan şu çantadan sipariş ettim. O kadar kaliteli ve içi de geniş ki dünyaları sığdırıyorum resmen daha önce almadığıma pişmanım🤭Arkadşlarım da çok beğendiler size de fikir olsun🌸
defnevedoruk tahamommy Adidastan aldım normal sırt çantası, ilk bebeğimde anne bebek çantası almıştım hemde iyi bir marka iyi fiyata hiç memnun kalmadım
tahamommy _tugcee güle güle kullanın biraz bana büyük geliyor, diğerini eşimin sırtına takarım diye düşünüyordum hayatta elinde taşımaz 🥲
cansuuu__ _tugcee bu çantadan memnun kaldınız mı bende aldım ama çok içime sinmedi iade etmeyi düşünüyorum iç kumaşı çok sağlam gelmedi bana poşet gibi haşur huşur ilk defa aldığım için de bilmiyorum böyle mi oluyor bu çantalar
Blueeberryy tahamommy hicte kullanmiyorum termos yerini direk termosa sicak su zaten 7 saat kaliyo Agir kaba bisey almana gerek yok valla
Burcak61 tahamommy bunu kullandım oğlumda ve 6 yaşında halen sapasağlam kızıma da kullanmaya devam edeceğim
Opmiyimgebeyim Ben pumanın normal bi sırt çantasını almıştım. Hiç başka çantaya ihtiyaç duymadım. Gereksiz geliyor bana bu çantalar. Tipleri de kötü
Blueeberryy tahamommy yok ya zaten mamasini ne zaman acikirsa o zaman yapiyorum emiyosa zaten gerek kalmiyo
6hilal_akin1 tahamommy bagmori markasını kullanıyorum.Termoslu yeri de var saatlerce sıcakta tutuyor.Birden fazla gözü de mevcut ben cok memnun kaldım
Kitapkolik660_ tahamommy bunu kullanıyorum bir buçuk yıldır ve çok kullanışlı bir sürü şey alıyor içi trendyolda 600 küsür lira cnm