Ruruu Kizlar doktoruma sormayi unuttum o da birsey demedi bu arada 13. haftadayim bilen varsa yardimci olabilir mi
Zge12 Ruruu ilk 3 ay kullanılıyor canım folik asit 12. Haftadan sonra demir ilacı d vitamini balık hapı gibi vitaminlere başlanıyor
yasarceyda12 Ruruu canım bana doktorum 13. Haftada bıraktırıyor eğer elinde ne kadar kaldıysa bitir ondan sonra başka vitamin veriyor ona geçiyorum 2. Hamileliğim ikisindede böyle oldu
Ruruu Nilasya12 haftaya randevum var ama kendi doktorumda degil. 12 haftalikken demir+d vitamini verdi ama folik asit hakkinda birsey demedi
Ruruu yasarceyda12 elimdekini bitirmem bayagi uzun surer ya. Bana d vitamini ve demir verdi ama folik hakkinda birsey demedi
Zge12 Ruruu canım 12 haftadan sonra bıraktırılıyor genelde folik asit ama numarası falan varsa sor isterse
yasarceyda12 Ruruu aynen çok varsa bırak der belki bende bundan mesela 13de bıraktıracağını bildiğimden ona göre almıştım
_tugcee Ruruu İlk 3 ay doktorlar folik asit takviyesinde bulunuyorlar. 3. Aydan sonra içsen de bi önemi kalmıyor artık folikasidin önemli olan ilk 3 ay içmek yani. Zaten sonrasında o bitince D vitaminine başlatıyorlar