Ezgib Kizlar merhaba belki daha önce sorulmuştur bu soru ama ben buralarda yeni olduğum için cevabi bilmiyorum 🤷♀️ progestan 100 ml vajinal yoldan dün gece aldim bugun idrarimi yaparken beyaz beyaz biseyler geldi ilaç idrar yoluyla gerimi atiliyor
Umran96 Mrb canm ben de kullandm o ilaçtan zaten yeteri olanı içinde kalıyo ilacın sorun yok yani canım geçmiş olsn
Ezgib Umran96 canim dun gece kullandim bugun peceteye beyaz beyaz gelince ilacmi gelen baska biseymi diye aklim karisti çok sagolun cevap icin
Ezgib Funda6464 kullaniyordum ama 2 ayri doktora gidiyorum ikisidr kullanma dedi vajinanin hava almasi gerekiyor denildi mecbur biraktim 🤷♀️
canbaby Funda6464 ben hamile kaldığım günden beri kullanıyorm neredeyse ve doğurana kadarda kullanıcam . 28. Haftamdayım ve su gibi akıntıları olmaya başladı bayramda arttı bu çocgn suyunda normal acaba bu ilaçmı yapıyorki?
Ezgib canbaby doktorum aradi test sonuçlarım icin o sirada sordum akinti yapar o ilac kapsül vücuttan atilirken beyaz akıntıda olur dedi
Ezgib canbaby ama senin durumunda nasil olur bilmiyorum ben daha 8 haftalik gebeyim canim doktoruna danis istersen
Funda6464 canbaby canım başta banada doktorum 30. Haftaya kadar kullanalım dedi kanamam ara arada olsa tamamen geçmemişti ama sonra geçti 25.haftada bıraktık sabah öğle akşam kullandığım dönemler bile oldu çok zor bı dönemdi
Funda6464 canbaby akıntı bende de çok fazla oldu hatta suyum geliyo sandım ama ilacın etkileri o şekilde oluyomus canım