Dadas Buse4161 benim içinde ye afiyet olsun 😂 ben hiç yapamam kokuya dayanamam ama olsa gomerdim valla 😂
Alparslaninanneesii Nilasya12 yaz aylarında hiç ağır yemek yapasım gelmiyor kısır falan yaparım herhalde yanına da yeşillik ayran karpuz tamam hahaha
Nilasya12 Alparslaninanneesii ay kısır enfes olur bende üşenmeyip markete gidersem biseyler yapıcam 😂😂😂😂
crazyymom Nilasya12 üstüne sarımsaklı yoğurtla servis ediliyor hafif bsy bulmam lazım ama bilemedim belki bi çorba olabilir ben süt ve süt ürünleri yiyemiyorum kendime göre bsy bulmam lazım aslında, gerçi dünden kalma tirit var bana ama bakalım
Benimennembirmelek Nilasya12 dünden bulgur pilavı var tavuklu patatesli sebzeli yemek atacağim fırına birde sarı mercimek çorbası acaba bide KÖZ patlıcanlı meze mi yapsam diyorum iftara cok var herşey geliyor aklıma 😂😂😂
Burcak61 Nilasya12 haşlama hastalıktan ölüyorum başka bişey yapamadım belki biraz iyi gelir diye yaptım onu da bi de oğlumun da karnını doyurmam gerekti hamileyken hasta olmak çok felaket